Loading...
 
Ένα ακόμη βραβείο για τον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ στα Healthcare Business Awards 2023
Monday 30 Oct 2023
Η αριστεία στην καινοτομία, στην υγεία, στις ψηφιακές τεχνολογίες και στις επενδύσεις επιβραβεύθηκε στα φετινά Healthcare Business Awards.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, η τελετή απονομής των βραβείων Healthcare Business Awards 2023. Περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς, της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, κοινωφελών οργανισμών και συλλόγων ασθενών, συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum Athens για να τιμήσουν τις υψηλές διακρίσεις προσφοράς στην υγεία, την επιστήμη και την κοινωνία.

Μέσα στους βραβευθέντες ήταν φέτος και ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ. Η υποψηφιότητά του με τίτλο "Διανομή εμβολίων κατά της νόσου COVID-19 από τη Συνεταιριστική Φαρμακαποθήκη Ηπείρου του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ", στην κατηγορία "Εθνική / Περιφερειακή  Πρωτοβουλία για την Υγεία", κατάφερε να αποσπάσει χάλκινο βραβείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Ιανουάριο 2021 έως το Μάρτιο 2023 διανεμήθηκαν από τη θυγατρική εταιρεία του ομίλου, ΣΥΝΦΑ Ηπείρου, 188.528 φιαλίδια εμβολίων στους νομούς Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και σε Κέρκυρα, Λευκάδα και Παξούς.

Σε μια περίοδο έντονης αβεβαιότητας και άγχους, η διασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης σε εμβόλια, από τη ΣΥΝΦΑ Ηπείρου, συνέβαλε στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των κατοίκων της βορειοδυτικής Ελλάδας στο σύστημα υγείας. Με αυτό τον τρόπο, ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού στην εν λόγω περιοχή και κατ’ επέκταση, στη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η βράβευση αυτή τιμά ιδιαίτερα τον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ καθώς στη συγκεκριμένη κατηγορία κλήθηκε να αναμετρηθεί με υποψηφιότητες κυβερνητικών πρωτοβουλιών αλλά και δράσεις εθνικής εμβέλειας δημόσιων φορέων, οργανισμών, συλλόγων, επιστημονικών εταιρειών κλπ.

Με συνέπεια και μεθοδικότητα, αναγνωρίζοντας την κοινωνική ευθύνη που του αναλογεί, ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φαρμακοποιών και της κοινωνίας, απέχοντας συνειδητά από το παράλληλο εμπόριο, σε μία προσπάθεια προστασίας της δημόσιας υγείας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους νικητές της κατηγορίας